Naslovna Politika Bigović izabran za predsjednika SO Hrceg Novi

Bigović izabran za predsjednika SO Hrceg Novi

0

Novi saziv lokalnog parlamenta u Herceg Novom danas je konstituisan a za predsjednika Skupštine Opštine izabran je Miloš Bigović iz Demokratskog fronta.

Taj predlog dostavilo je 18 odbornika. Njih 19 (Demokrate, DF, Novska lista, SNP i SDP-URA )je bilo za, a 11 odbornika opozicije uzdržano.

Bigović je kazao da će dužniost vršiti odgovorno i savjesno.

On je zahvalio  svima koji su učestvovali u glasanju, jer je, kako je dodao, velika  privilegija biti izabran za predsjednika SO bez ijednog glasa protiv

“Građanima poručujem da od današnjeg dana prestaje politička nestabilnost u Herceg Novom. Postavljamo temelje razvoja, izgradnje i stabilnosti Herceg Novog. Daćemo maksimalan  doprinos da utičemo na ubrzan i sveukpuni razvoj Heceg Novog. U radu SO očekujemo veći doprinos svih, radićemo na konsenzuju svih klubova. Nastojaćemo  da odbornci budu u većoj komunikaciji sa građanima. Poteban je konsenzus svih, jer ovaj saziv Skupštine mora da pokaže da grad mora krenuti naprijed. Naš zajednički cilj je to, bez obzira na partijsku pripadnost”, poručio je Bigović, prenosi Radio Jadran.

On je najavio polučasovnu pauzu za dogovor Klubova odbornika oko delegiranja članova u O

Komentari

avatar