Naslovna Hronika Stravičan zločin u Plavu: Pljačkaši ubili staricu, njen suprug teško povrijeđen

Stravičan zločin u Plavu: Pljačkaši ubili staricu, njen suprug teško povrijeđen

0

Gordana Dašić ubijena je a njen suprug Vuko zadobio je teške tjelesne povrede  u noći između utorka i srijede, kada su u njihovu kuću u Brezojevcima, opština Plav, upali maskirani napadači u namjeri da ih opljačkaju.

„Vuko Dašić (82)  danas je oko 03,00 časa prijavio Dežurnoj službi OB Plav da su dvije njemu nepoznate osobe upale u njegovu kuću, koja se nalazi  selu Brezojevci kod Plava, zahtjevajući od njega i njegove supruge Gordane (84), da im predaju novac.  Maskirane osobe su fizički nasrnule na njih, usljed čega je on zadobio povrede a njegova supruga preminula“, saopšteno je CdM-u iz Uprave policije.

Na lice mjesta su odmah upućeni policijski službenici koji su zatekli Vuka Dašića sa povredama i beživotno tijelo njegove supruge Gordane.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju. Na licu mjesta se vrši uviđaj.

„Preduzimaju se sve potrebne aktivnosti radi rasvjetljavanja okolnosti događaja i utvrđivanja činjenica u vezi mrti Gordane i povrjeđivanja Vuka Dašića“, poručeno je iz Uprave policije.

Komentari

avatar