Naslovna Porodica Anđelina Džoli o majčinstvu: Ovo je najvažnija stvar koju roditelj treba da...

Anđelina Džoli o majčinstvu: Ovo je najvažnija stvar koju roditelj treba da zna

0

Holivudska zvijezda Anđelina Džoli je za novo izdanje francuskog “Ela” govorila o tome koliko joj nedostaje majka, ali i kakva je ona u ulozi roditelja.

“Bila bi predivna baka. Tačno znam kako bi izgledali njihovi životi sa bakom i jako mi je žao što nijesu imali mogućnost da to iskuse. Sve bih dala da je sa mnom u ovom trenutku. Mnogo puta mi je bila potrebna. Često razgovaram sa njom u glavi i pokušavam da zamislim šta bi mi rekla i kako bi me navela da donesem dobru odluku”, bila je iskrena.

Anđelina je priznala da je roditeljstvo i najveći poklon i najveća odgovornost, ali je otkrila i šta za nju predstavlja.

“To znači da treba da uradiš sve da živiš u skladu sa svojim vrijednostima i preneseš ih na svoju djecu. Pokušavam da im budem dobar primjer, kao i da budem odgovorna. I naravno, da im pomognem da usvoje širok pogled na svijet”.

S druge strane, postoji jedna jako važna stvar koju svaki roditelj mora da zna.

“Jedini način da znam da ih podižem jeste da ih zaista slušam. Možda je to najvažnija stvar koju može da uradi jedan roditelj. Djeca su jaka, ali ostaju djeca koliko god je potrebno dok ne saznaju za surove životne istine, a do tada im je potrebna vaša zaštita i ljubav”, zaključila je.

Komentari

avatar