Naslovna Muzika Novi koncert u Mančesteru: Sva mjesta rasprodata za manje od šest minuta

Novi koncert u Mančesteru: Sva mjesta rasprodata za manje od šest minuta

0

Američka pjevačica Arijana Grande održaće u nedjelju u Mančesteru dobrotvorni koncert za žrtve bombaškog napada poslije njenog prethodnog koncerta u tom gradu, saopštili su njeni predstavnici.

Na koncertu će joj se pridružiti zvijezde, među kojima su Džastin Biber, Koldplej, Kejti Peri i Farel Vilijams.

Koncert će biti održan manje od dvije nedjelje od kada je bombaš-samoubica ubio 22 ljudi dok su izlazili sa Arijaninog koncerta u Areni u Mančesteru.

Kapacitet gledališta je 50.000 ljudi, a koncert će prenosti TV i radio BBC. Britanski mediji pišu da su sve karte rasprodate za manje od šest minuta.

Dvadesetrogodišnja američka pjevačica će koncert nazvan “One Love Manchester”, održati na kriket terenu “Old Traford” u nedjelju.

Među izvođačima će još biti i grupa Tejk Det (Take That), Nial Horan iz grupe Uan Dajrekšn (One Direction), Majli Sajrus, Ašer.

Prihod od koncerta će biti dat u poseban fond koji je su osnovali gradska uprava Mančestera i Crveni krst.

Arijana Grande je poslije napada prekinula turneju, otkazavši i dva koncerta u Londonu, ali je obećala da će se vratiti u Mančester.

“Ne želim da prođe ostatak godine da ne mogu da vidim, zagrlim i razveselim svoje obožavaoce”, rekla je ona.

“Vratiću se u nevjerovatno hrabri grad Mančester da provedem vrijeme sa svojim obožavaocima, da održim dobrotvorni koncert u njihovu čast i da sakupim novac za žrtve i njihove porodice”, prenio je BBC.

Komentari

avatar