Naslovna Porodica Samohrani otac pretvorio prikolicu u luksuzni dom

Samohrani otac pretvorio prikolicu u luksuzni dom

0

Samohrani otac Tom iz Staffordshirea, koji je po profesiji projektni menadžer, pretvorio je prikolicu u luksuzni dom za sebe i svoju osmogodišnju ćerku. Zahvaljujući ovome, prepolovio je troškove života.

Tom je jedan od 9,5 miliona Britanaca koji žive bez hipoteke zbog visokih cijena kuća i stanova, koje rastu iz godine u godinu. Kupio je prikolicu iz Amerike dugu 10 metara za 12.000 eura. Na preuređenje je potrošio 27.000 eura, a sada ima dvije spavaće sobe, kuhinju, kupatilo i sve ono što je potrebno za jedan dom.

Postao je samohrani otac nakon što se razveo od Katijine majke. Sedam godina je pokušavao da živi normalno, plaćajući račune i najam stana, ali umorio se. Odlučio je da živi slobodno.

Tom sada troši 577 eura mjesečno za najam mjesta za prikolicu, što je dvostruko manje od računa i najma stana koji je plaćao ranije.

Svoju ideju je prije nekoliko mjeseci predstavio Sarah Beeny, urednici emisije “How to Live Mortgage Free” na Channel 4, a sada su prikazali rezultate koji su oduševili.

Iako je riječ o prikolici, ona ima sve što je potrebno za ugodan život, udobna je i prostrana, a Tom je srećan.

Komentari

avatar