Prvi čovjek “Granda” na meti hakera, sa lažnih profila stizale poruke sa pozivima na seks?!

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio lažni profil Saše Popovića sa kojeg su anonimne osobe slale poruke deci pozivajući ih na privatne audicije za šou “Zvezde Granda”. Obećavana im je popularnost, velika karijera, druženje sa poznatima, a pojedine poruke imale su i seksualnu konotaciju, prenosi Prva.

Grand produkcija je odmah reagovala na ovaj lažni profil i izdala zvanično saopštenje u kojem navodi da prvi čovek Granda nema nalog ni na jednoj društvenoj mreži.

“Kako se poslednjih dana na Facebooku ponovo pojavio lažni profili direktora ‘Grand produkcije’, napominjemo da Saša Popović nema otvoren nalog na pomenutoj društvenoj mreži. Napominjemo i to da Popović nije vlasnik nijednog profila na sajtovima Twitter niti Instagram, te da ne koristi društvene mreže. Sve ovo objavljuemo u cilju sprečavanja obmanjivanja javnosti, te zloupotrebe imena i prezimema direktora Granda”, navodi se u saopštenju.

Produkcija se nada da će nadležni organi uskoro otkriti ko stoji iza svega ovoga, kao i to da će krivac odgovarati pred zakonom.

Komentari

avatar