Naslovna Ljubav & Sex Kada ulogu afrodizijaka preuzmu stvari koje nikada ne biste očekivali

Kada ulogu afrodizijaka preuzmu stvari koje nikada ne biste očekivali

0

Žene nekada nisu svjesne da obične stvari koje (nenamjerno) rade, mogu biti dobar “okidač” za seks, smatraju u magazinu Cosmopolitan.

Neukrotiva kosa. Ne masna, prljava, zapuštena kosa, ali kosa koja je nemarno svezana ili divlje raspuštena definitivno će probuditi njegovu pažnju.

Ležerno rastezanje. Bilo da se budite, opuštate ili jednostavno protežete, privući ćete pažnju svog dragog. Zašto? Zato što ih jednostavno nešto jako pali u prizoru žene koja se ležerno proteže i opušta svoje mišiće.

Talent za muziku. Kada momci shvate da žena zna da pjeva ili svira neki instrument (nije bitno koji), ona im automatski postaje jedno deset puta privlačnija. Slučno je i sa ženama. I one vole pjevače i muzičare.

Tijelo u pokretu. Šta god da radite sa sobom, mocima ćete upasti u oko. Zadnica koja se treska, grudi koje poskakuju, sve su to prizori koji su ugodni njihovim očima.

Oružje. Po mogućnosti ono vatreno. Frajeri se jednostavno raspamete kada vide ženu s pištoljem. Ili puškom. Ili samostrijelom. Ma i vatromentom!

Tijelo s kojeg kaplje znoj. Vama je možda znoj odbojan i sinonim za nešto odvratno, ali vašem partneru nije. Njih itetako privlači znojno žensko tijelo.

Prevelika odjeća. Materijal nije bitan. Momci naprosto polude kada vide ženu ogrnutu u pet brojeva većom košuljom.

Kapa. Ne znamo u čemu je točno ovdje stvar, ali muškarci definitivno vole vidjeti ženu sa kapom na glavi, a bonus bodovi su ako je s grbom omiljenog fudbalskog kluba. Ekstra bonus bodovi su ako ste iskrena ljubiteljka sporta.

Lizanje sladoleda. Ili jedenje hrane falusoidnog oblika. Na primjer banane. Nema ništa naročito privlačno u frajeru koji jede bananu, ali žena koja jede bananu frajerima je opasno seksi. Nije teško pogoditi zašto.

Bijes. Iako ne postoji nikakvo naučno objašnjenje (ili barem ne zasad), momke pali ljutita žena. Možda izlive bijesa i ljutnje povezuju sa strastvenošću…

Komentari

avatar