Naslovna Muzika Indira otkriva zašto je napustila grupu Colonia

Indira otkriva zašto je napustila grupu Colonia

0

Pjevačica Indira Levak iznenadila je brojne obožavatelje širom regiona odlukom da nakon skoro 20 godina napusti grupu Colonia.

Ovu odluku ispratili su brojni medijski napisi, pa se spekulisalo o finansijskim problemima, te o pravoj prirodni njenog odnosa sa drugim članom popularnog pop dens sastava, Borisom Đurđevićem. Indira je sada riješila da stavi tačku na sve glasine i da objasni šta ju je navelo da napusti grupu.

“Došlo je do zasićenosti, rutine, svega što nije dobro za kreativan napredak jednog umjetnika. Iza mene su predivne godine u bendu, kao dio tima kojem sam se nesebično davala za dobrobit svih”, rekla je Indira.

Ona je otkrila da već dugo Boris nije bio deo njihovih nastupa i koncerata.

“Tokom 19 godina nastupala sam bez Borisa Đurđevića jer je on nakon dvije godine odustao od putovanja sa mnom i odlaska na koncerte, bilo mu je naporno. Veza s Borisom zapravo mi je najduža veza u životu na daljinu (smeh)! Ja sam godinama funkcionisala kao samostalni izvođač koji izvodi pjesme samo jednog autora. Svi koji su bili na koncertima znaju da sam na bini bila ja, s plesačicama i di-džejom. Tako će biti i sada. Samo će od sada na plakatima pisati Indira, a na koncertima možete očekivati istu energiju isti žar, poznate pjesme, ali i nove koje je su za mene napisali novi autori”, kaže hrvatska pjevačica.

Komentari

avatar