Naslovna Jetset Mirka Vasiljević otkrila kako se osjeća nakon priča o Vujadinu Saviću!

Mirka Vasiljević otkrila kako se osjeća nakon priča o Vujadinu Saviću!

0

Mirki Vasiljević je najbitnije da njen izabranik igra u klubu u kom je zadovoljan, a ona i djeca će se tome prilagoditi. Vujadin Savić trenutno je u pregovorima za povratak u Srbiju, i to nakon nekoliko godina igranja fudbala u inostranstvu. Naime, mladom fudbaleru istekao je ugovor sa moldavskim klubom ”Šerif” iz Tiraspolja, te je Vujadin pozvan na pregovore da se vrati u Crvenu zvezdu, u kojem je igrao prije sedam godina.

”Pošto su pregovori još uvijek u toku, ja ne mogu da vam govorim ništa detaljnije. Koliko znam, niti je bila promocija u klubu, niti je potpisao ugovor zvanično. Sve je u pregovorima, a postoje razne opcije. Tek onog momenta kada za neki klub on potpiše ugovor, mogu da kažem da on živi tu, bilo da je to na Marsu, ili u Zvezdi. Prelazni rok još uvijek traje. On će uraditi ono što smatra da je najbolje za njegovu karijeru, bilo to u Srbiji ili inostranstvu. Ne smatram da je bilo šta validno dok se ne potpiše ugovor”, kaže Mirka.

Glumica je ispričala da li bi ona više voljela da je Vujadin u Srbiji sa njom i kćerkom Adrijanom i sinovima Andrejom i Mihajlom.

”Ma ne, ja lično samo želim da on bude zadovoljan svojim odabirom. Onog momenta kada smo počeli da funkcionišemo kao par, dogovorili smo se da se jedno drugom ne miješamo u posao. Naravno da ja imam više iskustva u glumi i znam kako taj posao funkcioniše, on to može samo sa strane da vidi od mene, a sa njim se konsultujem i na kraju donesem sama odluku. Tako i ja, dosta sam upoznata sa fudbalom, živim sa njim i vidim kako to izgleda, ali njegov tim i on znaju šta je najbolje za njega. Ako kaže da se negdje ide, ja ga podržavam, meni je najbitnije da je on zadovoljan”, ističe glumica.

(Kurir)

Komentari

avatar