Naslovna Jetset Uhvaćena u laži!

Uhvaćena u laži!

0

Kloi Kardašijan pustila je u prodaju novu kolekciju svoje odeće “Good American”, a pojavila se devojka koja tvrdi da ju je rijaliti zvezda iskopirala!

Modna dizajnerka Destini Blu tvrdi da je Kloi ranije od nje kupila po jedan primerak svakog proizvoda. “To me jako radovalo jer sam mislila, ako ona to obuče, bolje će se prodavati. Čak sam pravila i neke komade specijalno za nju”, kaže Destini.

Međutim, dizajnerka sada optužuje rijaliti zvezdu da je ukrala njene ideje i predstavila ih kao svoje u kolekciji “Good American”.

Kloi, očekivano, to poriče i kaže da nikada nije čula za dizajnerku, a ova tvrdi da ima račune koji dokazuju da je Kardašijanka kupovala od nje.

Rijaliti zvezda dodaje i da su lažne optužbe protiv nje iznete jer Destini želi da dobije svojih pet minuta slave.

“Brend ‘Good American’ neće trpeti nikoga ko pokušava da mu uništi reputaciju i ovaj problem će rešiti pravnim putem”, saopštili su.

Ne znamo šta se tu tačno dešava, ali izgleda da je Kloi uhvaćena u laži. Nakon što je rekla da nikada nije čula da dizajnerku, Destini je magazinu “Pipl” poslala dokument u kojem se vide računi i priznanice koji navodno dokazuju da je ova kupovala njene modele.

Navodno se u toj prepisci nalaze i mejlovi koje je dizajnerka razmenila sa Kloinom asistentkinjom, a u kojem joj traže još modela “jer su se Kloi mnogo dopali”, pa čak pitaju i da li bi mogli da dobiju nekoliko komada besplatno.

Komentari

avatar