Naslovna TV ŽESTOKI RAT MARIJE ŠERIFOVIĆ SA KOLEGOM: Jadan ti kad imaš samo jedan...

ŽESTOKI RAT MARIJE ŠERIFOVIĆ SA KOLEGOM: Jadan ti kad imaš samo jedan hit! ODBRUSIO JOJ: Ja ne moram na Evroviziju da bi ljudi znali za mene!

0

Kako se bliži kraj jedanaeste sezone “Zvezda Granda”, žiri je sve oštriji i napetiji, pa se sve više i svađaju! To se desilo i kada je tajni član žirija bio Darko Filipović koji je imao žestoki okršaj sa Marijom Šerifović.

Kako smo saznali, njoj se nije dopalo što je Darko bio blag prilikom komentarisanja i ocjenjivanja, pa ga je napala.

“Bilo je baš žestoko, stručni žiri ne zna ko sjedi u skrivenoj sobi, i baš umiju žestoko da odbruse jedni drugima. Marija se baš iznervirala jer je Darko bio previše blag! Negdje pred kraj, svi su jednu takmičarku izbrukali samo tako, tvrdeći da im nije jasno kako je uopšte uspjela da dođe do četvrtog kruga. A kada je došao red na Filipovića da kaže svoje mišljenje, on je rekao da ne smatra da je djevojka bila toliko loša i da je možda imala samo loš dan. Tada je Marija poludjela i počela da urla: Šta ti pričaš bre, koji loš dan? Ti skriveni ili si lud ili si gluh! Mora da si ti juče iznikao i da nisi daleko od nje, pa zato to pričaš”, prepričava naš izvor i dodaje:

Darko je potom smirenim tonom uzvratio koleginici:

“Lud možda jesam, gluh nisam. Mogu da se pohvalim da sam ja iznikao prije tebe i prva pjesma mi je bila hit koju svi i dan-danas znaju i nije mi bilo potrebno da se pojavljujem na Evroviziji da bi svi znali za mene.”

Saša Popović je poslije Darkovog izlaganja pokušao da prekine raspravu, ali Marija nije dozvolila nego je nastavila:

”Blago meni i tebi kad je tvoja prva pjesma i danas hit, očigledno da nijednu više niiko ne zna, ali o tom potom vidjećemo ko si pa ćemo ovo riješiti van kamera.”

(Star)

Komentari

avatar