Naslovna Horoskop Dnevni horoskop za 12. 6. 2017.

Dnevni horoskop za 12. 6. 2017.

0

Ovan

Potrebno je da se uzdržite od rasprava sa bliskim ljudima. Zadržite nešto za sebe i gledajte da se ne opterećujete tuđim problemima. Sve Vam ide od ruke danas.

Bik

Danas ste dobro raspoloženi. Imaćete jako uspješan dan, samo je bitno da se bolje organizujete. Budite ljubazni prema saradnicima.

Blizanci

Danas se nervirate oko novca, ali sve će biti u redu. Budite zadovoljni dosadašnjim uspjehom. Potrudite se da se hranite zdravije.

Rak

Napeti ste i danas, ali sutra ćete se već osjećati bolje. Potrudite se da date sve od sebe da se ne nervirate oko svakodnevnih problema, samo je bitno da isplanirate dan bolje.

Lav

Nađite više vremena za sebe i prijatelje. Ne osjećate se najbolje i brinete se da li će sve proteći u najboljem redu. Isplanirajte nedjelju unapred.

Devica

Dobro se osjećate u društvu dragih ljudi. Gledajte da tako i ostane do kraja dana. Ako imate puno posla, pitajte nekoga za pomoć.

Vaga

Napeti ste i pod stresom. Porodica i bliski ljudi su jako naporni danas, ali ne morate da činite svima usluge. Neka Vaše obaveze budu primarne.

Škorpija

Strpljiviji ste nego obično. Dajte sve od sebe da se ne opterećujete problemima iz prošlosti. Pokušajte da budete produktivniji.

Strijelac

Organizujte bolje plaćanje računa. Nemojte biti neodgovorni. Možete kupiti nešto što odavno planirate za dom. Mogući su problemi sa varenjem.

Jarac

Moguć priliv novca. Danas na poslu sve ide kako treba. Ne prejedajte se.

Vodolija

Danas ste dobro raspoloženi. Najbolje bi bilo da danas završite obaveze koje niste stigli da obavite prošle nedjelje.

Ribe

Trebalo bi da se posavjetujete sa prijateljima oko posla. Nađite više vremena za porodicu. Moguća glavobolja.

Komentari

avatar