Naslovna Jetset Najbizarnije smrti slavnih

Najbizarnije smrti slavnih

0

Brojne zvijezde skončale su na neobičan način, ali smrti ovih slavnih osoba, ostaće upamćene kao najbizarnije.

Saznajte nešto više o najčudnijim smrtima zvijezda:

Bacila se sa znaka “Holivud”

Kad je glumačka karijera Peg Entvisl krenula silaznom putanjom, njena zvijezda je počela da se gasi. Bilo je to 1932., kada je njena uloga izbačena iz posljednjeg u nizu filmova “13 žena”. U potpunom očajanju, došla je do prepoznatljivog holivudskog znaka, popela se na 15 metara visoke merdevine iza slova “H”, izgubivši na tom putu cipelu, da bi se potom bacila u ambis. Iza sebe je ostavila poruku u kojoj je napisala: “Žao mi je što sam kukavica. Žao mi je zbog svega. Da sam ovo uradila ranije, poštedjela bih sebe i druge bola”.

Umro s gigantskim dildom u ustima

Ramon Navaro je započeo svoju glumačku karijeru u nijemom filmu, a često je glumio romantične zavodnike. Bio je homoseksualac i katolik, što mu je stvaralo mnogo problema. Zbog toga je počeo da pije, a njegove ubice bila su dvojica muškaraca kojima je platio da dođu kod njega zbog seksa.

Oni su mislili da Navaro ima mnogo novca skrivenog u kući i željeli su da ga opljačkaju. Naposletku su ga zadavili i u njegovim ustima ostavili ogroman dildo koji mu je 45 godina ranije poklonio Rudolf Valentino.

Pijanu je pojeo pas

Meri Provost nekada je bila velika zvijezda nijemog filma, ali nije uspjela da se probije i u eri filma sa zvukom, budući da je imala snažan naglasak iz Bronksa. To joj je okončalo karijeru, a Meri se okrenula alkoholu zajedno s ljubavnikom Grete Garbo, Džekom Gilbertom.

Provost je umrla godinu dana nakon Gilberta, a njeno tijelo je pronađeno napola pojedeno u njenom stanu. Obdukcijom je utvrđeno da je završila u alkoholnoj komi, a njen izgladnjeli pas ju je pojeo.

Udavila se u WC šolji

Tragične priče nijesu ništa neobično u Holivudu, a upravo takva je priča Lupe Velez koja je 1930-ih bila tzv. femme fatale. Rođena u Meksiku stekla je slavu kao izvođačica burleski, ali njena smrt jedna je od vjerovatno najbizarnijih smrti zvijezda.

Pronađena je mrtva u svom domu s glavom u WC šolji, doslovno udavljena u njoj. U svojoj oproštajnoj poruci je napisala da je očajna zato što ju je napustio otac njenog djeteta, a nakon toga je uzela veliku dozu sedativa. Pretpostavlja se da je dobila nagon za povraćanjem i da je nad WC šoljom izgubila svijest i udavila se.

Obezglavljen tokom snimanja Spilbergovog filma

Vajs Morou je igrao u Spilbergovom filmu “Zona sumraka” i tokom snimanja scene s helikopterom u niskom letu, letilica mu je odsjekla glavu. Spilberg i pilot Dorset Vingo su na sudu bili osumnjičeni za ubistvo iz nehata, ali su na kraju oslobođeni.

Komentari

avatar