Naslovna Jetset Ovo možda niste znali o “najljepšoj na svijetu”

Ovo možda niste znali o “najljepšoj na svijetu”

0

Adrijana Lima je, ako ne baš najlepša, sigurno među najlepšim ženama na svijetu. Viktorijin anđeo, mama dvije djevojčice… Danas slavi rođendan, a mi vam u to ime donosimo nekoliko zanimljivosti o njoj. I… nekoliko fotografija.

Nije željela da bude manekenka

Uprkos tome što je u mladosti pobjeđivala na svakom izboru za mis na koji bi se prijavila, čak i kad je to radila samo da bi nekoj drugarici pravila društvo, Adrijana Lima nije želela da bude model. Ali, eto, ponekad život izabere umjesto nas.

Nevinost je izgubila sa punih 27 godina

Dokaz da fizički izgled ne govori ama baš ništa o nečijem ljubavnom životu.

Jedinica je

Adrijana nema rođenog brata ili sestru. Njena majka željela je da ima više djece, ali se to nije desilo iz medicinskih razloga. Manekenka je veoma vezana za majku, i često se sa njom pojavljuje u javnosti.

Veoma je religiozna

Prvi put je imala seks kao udata žena. Uz to, na snimanja sa sobom veoma često nosi Bibliju. Svake nedjelje, Adrijana odlazi u crkvu.

Slaba je na djecu

Podržava brojne organizacije koje brinu o djeci koja žive u lošim uslovima širom svijeta.

Moglo je da se desi da je poznajemo i kao Adrijanu Kravic

Neko vrijeme, bila je vjerena sa Lenijem Kravicom. Ali, karijere su ih razdvojile…

Željela je da postane opatica

Adrijana Lima željela je da život posveti bogu i da ode u manastir, prije nego što je manekenstvo uopšte razmotrila kao moguću karijeru.

Uvijek ide na godišnji odmor u avgustu

Svake godine, avgust je za Adrijanu vrijeme opuštanja.

Ima dvije ćerke

Adrijana Lima nije samo zauzeta manekenka koja dane provodi putujući po svijetu. Ona je i posvećena mama dveju djevojčica, čije slike rado dijeli na Instagramu.

Komentari

avatar