Naslovna Muzika SAMO JOŠ OVO NIJE PROBAO: Aca Lukas postao glumac!

SAMO JOŠ OVO NIJE PROBAO: Aca Lukas postao glumac!

0

Otkako se pojavio na estradnoj sceni, Aca Lukas nikada ništa nije krio od svoje publike. Bio je jedan od prvih, ali i malobrojnih na našoj estradi, koji je pričao o porocima otvoreno. I čini se da je probao sve. Ali se samo čini, jer se Aca Lukas prije nekoliko dana oprobao u novoj ulozi. Vjerovali ili ne, u ulozi glumca.

Naime, već smo pisali o tome da je Lukas nedavno komponovao pjesmu “Duša prokleta“, koju je trebao on snimiti, ali se u poslijednjem trenutku predomislio, pa ju je poklonio svom prijatelju Slavenu Đukanoviću. Zanimljivo je da ovog pjevača zovu Crnogorski Aca Lukas , a sam Lukas ga smatra svojim naslijednikom, što je rekao i na svom beogradskom koncertu, kada ga je predstavio publici.

Spot za pjesmu potpisuje video produkcija “Davidea“, na čelu s Davidom Ljubenović, dok je aranžman i produkciju uradio Marko Đurašević Mahoni.

Lukas se u spotu pojavljuje u ulozi glumca, svira klavir i igra šah s Slavenom, a da li mu leži uloga glumca i da li će se proslaviti kao kompozitor, pogledajte u spotu i poslušajte pjesmu, pa zaključite sami:

Komentari

avatar