Naslovna Ljubav & Sex Sedam pitanja na koja vam žene nikad neće odgovoriti

Sedam pitanja na koja vam žene nikad neće odgovoriti

0

Neke stvari žene kriju kao zmija noge i ma koliko se trudili da ih saznate, nikada nećete uspjeti u tome. Postoje tajne koje žene ne bi otkrile nikom, posebno ne svom muškarcu, ni za živu glavu. Ma koliko vi bili zaintrigirani i radoznali i ma koliko taktika upotrijebili ne bi li je nagovorili da progovori, žena će biti još vještija. Nema tog trika koji će vam pomoći da je razotkrijete kada su sljedeće stvari u pitanju.

Nevinost

Nekada su se žene ponosile svojim nevinošću, a danas ih je sramota priznati da su još uvijek djevice ili da su nevinost izgubile u dvadesetim godinama.

Broj seksualnih partnera

Mnoge žene skrivaju s koliko su muškaraca imale seksualni odnos i to iz vrlo jednostavnog razloga, ne žele da ih osuđuju i da ljudi misle kako su dobre samo za “jednu stvar”. Mnogi muškarci i žene i dalje osuđuju žene koje su seksualno slobodne.

Kilaža

To je osjetljiva tema gotovo za svaku ženu. Bombardovani smo određenim standardima ljepote koji se odnose na mršavog i još mršavijeg. Stoga nije čudno da žene ne žele da priznaju da su u srednjoj školi bile bucke kako ne bi bile predmet zadirkivanja.

Ljubav

Misliti kako ne zaslužujete da budete voljeni je duboka tajna koju nije lako priznati, a kamoli glasno izgovoriti. Međutim, neke žene se zaista osjećaju kao da ne zaslužuju ljubav. U prošlosti su bile povrijeđene i slomljene, ali to neće priznati partneru kako ga ne bi uplašile i otjerale.

Estetska hirurgija

Iako estetska hirurgija u današnje vrijeme nije rijetka, malo će žena priznati svom partneru da su se pomoću nje iz ružnog pačeta pretvorile u labuda.

Volim te

Žena nikada neće priznati svom partneru da joj nijedan muškarac prije njega nije rekao “volim te“. I te stvari se dešavaju, ma koliko čudno zvučale. Baš zbog toga i spadaju u duboke ženske tajne.

Nevjera

Svoje tajne vezane za nevjeru čuvaju duboko u sebi. Naravno da žene varaju, nijesu svetice, ali žele to da budu u vašim očima, a saznanje o preljubi bi svakako pokvarilo tu idealnu sliku, a možda čak i vašu vezu. One to znaju, baš zato i mudro ćute.

Komentari

avatar