Naslovna TV Tom Hardy glavni negativac u Guy Ritchievom Aladdinu

Tom Hardy glavni negativac u Guy Ritchievom Aladdinu

0
HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 16: (Editors Note: This image has been processed using digital filters) Actor Tom Hardy attends the premiere of 20th Century Fox's "The Revenant" at TCL Chinese Theatre on December 16, 2015 in Hollywood, California. Jason Kempin/Getty Images/AFP

Britanski magazin NME objavio je vijst da je Tomu Hardyju ponuđena uloga negativca Jafara u igranoj verziji Disneyjevog klasika “Aladdin”, prenosi MTV.rs.

I dok studio Disney i dalje traga za glavnim junakom, Hardy je najbliži ulozi Jafara, dok bi u ulozi Duha, kako se ranije pisalo, trebalo da se nađe Will Smith koji će imati težak zadatak da nadmaši impresivnog Robina Williamsa iz animiranog originala.

Kako navodi MTV.rs, vijest o Hardyjevom angažmanu stigla je nakon što je saopšteno da će igrani film režirati čuveni britanski reditelj Guy Ritchie, sa kojim je Hardy sarađivao 2008. godine u filmu “Rocknrolla“.

Animirani film “Aladdin” postigao je veliki uspjeh 1992. godine, pa su sve oči sada uprte u snimanje igranog filma, koje bi trebalo da počne već početkom sljedeće godine.

Komentari

avatar