Naslovna Jetset Severina izgubila starateljstvo nad djetetom?

Severina izgubila starateljstvo nad djetetom?

0

Hrvatski sud odredio privremenu meru da sin Milana Popovića i Severine Kojić provodi većinski deo vremena s ocem

Posle četiri godine “razvlačenja po sudovima”, otac petogodišnjeg Aleksandra Milan Popović će provoditi više vremena sa sinom – tačnije 60 odsto vremena, dok će preostalo vreme dete provoditi s majkom, navodi izvor blizak pevačici.

Na poslednjem ročištu na sudu u Hrvatskoj, određeno je da se Popović, koji je sa sinom provodio 11 dana mesečno, stara o sinu većinski deo vremena.

“Severina je van sebe od kako je Milanu dodeljeno većinsko vreme s detetom. Previše toga joj nije išlo u korist, počevši od zanemarivanja deteta, ostavljanja s nepoznatim licima, nedavanja deteta u vremenu koje je predviđeno za to i zaključno s trudnoćom koju je izmislila kako bi manipulisala tokom suđenja i izbegla ono za šta se teretila”, rekao je neimenovani izvor “Srpskom telegrafu”.

“Osim što će Aleksandar provoditi više vremena sa ocem, on će i u toku letnjih meseci provoditi tri nedelje kod Milana, a jednu kod Severine. Pošto je to privremena mera nije isključeno da će odlukom suda starateljstvo i trajno pripasti Popoviću što Severinu najviše pogađa”, dodaje isti izvor.

“Popović i Severina dobili su 2014. godine zajedničko starateljstvo nad detetom. Popović je mogao da viđa sina četiri puta mesečno i plaćao je alimentaciju dve hiljade evra. Nedavno je postao otac po drugi put.

Komentari

avatar