Naslovna Ljubav & Sex Želite više seksa? Ovo provjereno daje rezultate

Želite više seksa? Ovo provjereno daje rezultate

0

Seks poboljšava imunitet, pomaže u borbi protiv stresa, smanjuje bol i poboljšava vezu. Ipak, prema anketi koju je sproveo “HealthyWomen”, dvije trećine žena vodi ljubav samo jednom nedjeljno. Koji je glavni razlog zbog kojeg žene ne vode ljubav češće i koja su rješenja, otkriva iz svoga rada s pacijentkinjama doktorka Hilda Hutčerson sa Univerziteta u Kolumbiji.

Umor

Najčešći izgovor je umor. Međutim, i za to postoji rješenje. Osim što se morate naspavati, korisno je i vježbanje, koje će vam dati više energije. Na kraju krajeva, ni seks ne mora biti maratonski, nekad će biti dobar i jedan brzinski.

Neraspoloženje

Nije neobično da se strast smanjuje što ste duže u vezi s partnerom. Da biste začinili stvari, probajte sa seksom izvan spavaće sobe, seksi igračke ili eksperimentišite s pozama. Budite svjesni da na raspoloženje utiču hormoni, pogotovo uoči menstruacije. Tada je preporučljivo da smanjite unos soli i kofeina u organizam i da pijete puno vode kako biste se osjećali bolje. Imajte na umu da i tablete koje uzimate utiču na raspoloženje i seksualnu želju, poput kontracepcijskih tableta.

Ljutnja

Manjak seksa može biti i znak neriješenih problema u vezi. Dobra vijest je da bi partner mogao biti spremniji na saradnju i rješavanje problema kad bi bio svjestan da to vodi do boljeg seksa, na obostrano zadovoljstvo.

Glavobolja

Imajte na umu i da tablete protiv bolova mogu smanjiti želju za seksom, stoga ne bi bilo loše da probate s tabletama koje nadoknađuju magnezijum koje mogu smanjiti učestalost glavobolja.

Komentari

avatar