Naslovna Košarka Danilo Nikolić ponovo u Budućnost Voliju

Danilo Nikolić ponovo u Budućnost Voliju

0

Krilni centar rođen 8. aprilu 1993. je bio u prvom timu Budućnosti od 2011. godine, a sezonu 2013/2014. je proveo na pozajmici u Lovćenu. Međutim, kako u klubu iz svog grada nikada nije dobio pravu šansu, 2014. je otišao u Mega Leks kod Dejana Milojevića, gdje je pokazao kakav je potencijal.

U tandemu sa Ivanovićem je bio „krivac“ za jedan od većih neuspjeha Budućnosti posljednjih sezona, jer je sa Megom senzacionalno izbacio Podgoričane u polufinalu ABA lige 2016. godine.

Dobre igre u timu iz Sremske Mitrovice je naplatio prošlog ljeta, kada je potpisao dvogodišnji ugovor sa Bilbaoom. U timu iz Baskije, međutim, nije imao veliku minutažu, jer je na njegovoj poziciji neprikosnoven simbol kluba, iskusni Iker Mumbru, a i imao je peh da slomi šaku. Prije nekoliko dana je raskinuo ugovor sa Baskijcima i odlučio da se vrati kući.

Nikolić je na spisku selektora Crne Gore Bogdana Tanjevića za Eurobasket, koji se održava u četiri zemlje. „Crveni“ će igrati u Rumuniji, sa Španijom, Hrvatskom, Češkom, Mađarskom i domaćinom, a četiri najbolje selekcije idu u osminu finala

Komentari

avatar