Naslovna Jetset ČEKA GA ZATVOR, A EVO I KOLIKO: Lukas se pere od napada...

ČEKA GA ZATVOR, A EVO I KOLIKO: Lukas se pere od napada na foto-reportera!

0

Folk pjevač Aca Lukas odgovaraće za krivično djelo nasilničkog ponašanja, jer je prije dva dana ispred svoje kuće motkom prebio foto-reportera „Srpskog telegrafa“ Milana Lučića.


Ukoliko ga proglase krivim, može da bude osuđen čak na šest mjeseci ili maksimalno pet godina zatvora.

Prema riječima tužioca, nakon prikupljenih dokaza podnesena je prijava protiv pjevača, ali on je na saslušanju pokušao da se opere, pa je tvrdio da ga je Lučić prvi napao, što je izjavio i za naš portal, tvrdeći da ga je Lučić udario pesnicom i razbio mu arkadu, kao i da je krv na fotografovim rukama zapravo njegova.

– Jedva pričam jer me boli glava. Dobio sam udarac i loše se osjećam zbog toga – rekao je Lukas u policijskoj stanici Voždovac, dok u izjavi stoji da se „ne osjeća krivim jer je on prvi napadnut i da ima svjedoka koji će to potvrditi“.

– Dugo me novinari prate. Korak ne mogu da napravim. Samo sam tražio da me ostave na miru. Naravno da sam se branio kad me je čovjek prvi napao – pričao je on na saslušanju.

I Lučić se oglasio poslije oporavka i otkrio detalje napada.

– Samo sam radio svoj posao. Lukas je bijesan nasrnuo na mene. Udario me je desetak puta pesnicama u glavu. Bacio je moju skupocijenu foto-opremu. Kada sam mu okrenuo leđa, on me je udario letvom iza vrata. Nisam ga udario jer sam razmišljao o svojih troje djece. Ipak, on će nakon svega morati da odgovara za batine i opremu koju mi je polomio – rekao je foto-reporter.

Komentari

avatar