Naslovna Društvo Lažni crnogorski princ lagao Pamelu i Đokovića!

Lažni crnogorski princ lagao Pamelu i Đokovića!

0

Italijanski karabinjeri uhapsili su Stefana Černetića (57), koji se, kako se navodi, godinama lažno predstavljao kao princ Crne Gore i Makedonije – njegove “žrtve” bile su i poznate ličnosti iz raznih krajeva svijeta.

Osim njega, uhapšena je još jedna osoba, koja se predstavljala kao njegov ambasador u Italiji, a oni su “varali ljude nudeći im ekonomsku, kulturnu, međureligijsku i svaku drugu moguću saradnju sa Crnom Gorom u zamjenu za novac”, saopštili su karabinjeri.

“Njih dvojica su u ‘mercedesu’ okićenom crnogorskim zastavama i amblemima diplomatskog kora išli po cijeloj Italiji nudeći svaku moguću saradnju Crne Gore i Italije, a u svojim prevarama su imali toliko uspjeha, da su vodili zvanične razgovore sa tamošnjim poslovnim ljudima, političarima, pa i predstavnicima Katoličke crkve”, naveli su u policiji.

Kako je tada naveo, to je uradio zbog “zbog hrabrog doprinosa zaštiti morskih životinja”.

Inače, svi koji su prisustvovali ceremoniji morali su da plate 120 eura, plus lokalne takse.

Černetić je često boravio u Monte Karlu, gde se, između ostalog, svima predstavljao kao princ, pa je uspio da se ubaci u visoko društvo i slika sa Albertom, princem od Monaka, ali i Novakom Đokovićem i njegovom suprugom Jelenom, kao i mnogim drugim poznatim ličnostima koje žive u Kneževini, piše “Alo”.

Komentari

avatar