Naslovna Jetset Romana Panić je bila sa njim, a poslije “shvatila“ da je gej!

Romana Panić je bila sa njim, a poslije “shvatila“ da je gej!

0

Pop pjevačica Romana Panić vodi veoma turbulentan ljubavni život. Nakon što ju je bivši vjerenik, grčki advokat Fotos Pitađis, sa kojim je bila tri godine u burnoj vezi, prevario sa voditeljkom Jovanom Simić i napravio joj dijete, ona je pokušala da pronađe novu ljubav.

To joj nije bilo lako, posebno što se Fotos i oženio voditeljkom, a to ju je posebno pogodilo, te nije mogla lako da uđe u novu vezu.

Poslije nekoliko prolaznih veza Romana je uplovila u romansu sa fudbalerom Zoranom Šupićem, a ova veza privukla je veliku pažnju medija. Međutim, već poslije mjesec dana došlo je do kraha veze, a onda su bivši ljubavnici putem medija zaratili.

Šupić je nakon raskida veze sa pjevačicom izjavio za jedne novine da je ona izmislila da su u vezi kako bi bila što više u novina, te da je sve marketinški trik. On je dodao i da je sa njom htio samo avanturu, a da mu medijska pažnja nije prijala.

Nakon ove njegove izjave Romana se oglasila u medijima, najavila tužbu protiv bivšeg za klevete.

Pjevačica je tada priznala da joj se sviđao fudbaler, ali da je vrlo brzo, kada ga je upoznala, doživjela razočaranje. Ona je takođe tada govorila da sumnja da bivši dečko gej.

 

Komentari

avatar