Naslovna Jetset Slavlje u porodici Đoković

Slavlje u porodici Đoković

0
NOVAK DJOKOVIC tenisera Srbije i JELENA DJOKOVIC Fondacija Novak Djokovic Jugoslovensko dramsko pozoriste, Beograd 24.09.2015. godine Foto: Marko Metlas / MN PRESS PHOTO Tenis, Srbija, Novak Djokovic, Fondacija

Jelena Đoković slavi rođendan 17. juna, ali je slavlje počelo nekoliko dana ranije – njenih “fan klub” je pokrenuo projekat sakupljanja rođendanskih poruka za Jelenu, na društvenim mrežama.

Tako su danima unaprijed, oni koji je vole, počeli da joj šalju balone, poljupce, tortice, lijepe želje…

Jelena je rođena je u Beogradu 1986. godine. Njeno djevojačko prezime je Ristić.

I ona je trenirala tenis, ali i atletiku, a Novaka je upoznala u Sportskoj gimnaziji 2005. U septembru 2013. su se vjerili, a ljeta 2014. venčali. U oktobru 2014. dobili su prvo dijete, dječaka.

Posle gimnazije je upisala Poslovnu administraciju na Univerzitetu Bokoni u Milanu, uradila je i doktorat iz oblasti menadžmenta.

Sada je direktorka humanitarne Fondacije Novak Đoković, ali i supruga i majka, a uskoro treba da se porodi drugi put.

Jelena i Novak žive u Monte Karlu, gdje se ona i porodila prvi put, u klinici u kojoj se porodila i princeza Šarlin od Monaka. Da li će tako biti i sada, još nije poznato.

Fotografije svog sina Stefana objavljuju veoma oprezno, tako da se dječaku nikada ne vidi lice. Jelena kaže da ne želi dijete da eksponira, a njena nedavna izjava u vezi sa vaspitanjem djece izazvala je polemiku javnosti:

Komentari

avatar