Naslovna Fudbal Rat oko Donarume se nastavlja

Rat oko Donarume se nastavlja

0

Navijači Milana neće oprostiti Donarumi odluku da ne potpiše ugovor. Jasno je to bilo i sinoć u Poljskoj, gdje su lokalni fanovi italijanskog kluba zasuli mladog golmana lažnim dolarima dok je branio za reprezentaciju.

Njegov agent Mino Rajola tvrdi da je Donarumi prijećeno i da zbog toga nije pristao na novi ugovor.

“Nema veze sa novcem, prijećeno nam je, porodici takođe, Milan nije ništa učinio da ga zaštiti. Sa Fasoneom imam dobre odnose, ali nam je Mirabeli postavljao ultimatum da odlučimo. Odlučili smo, u žurbi, iako nije bilo potrebe za time”, rekao je Rajola.

U Milanu su međutim sigurnida je za sve kriv baš Rajola koji želi da uzme novac od Donaruminog odlaska u drugi klub.
“Moglo je sve da se odradi ljepše i bez toga da se nanese šteta Milanu. Ako situacija ostane ovakva, oni će nanijeti štetu Milanu od 100.000.000 evra. Ako Donaruma sada vrijedi ovoliko, to je valjda i zbog toga što je klub investirao u njega do sada i što je imao hrabrosti da ga tako mladog lansira na gol i podigne mu vrijednost”. – kazao je generalni direktor rosonera Marko Fasone i dodao:
“U ovom slučaju, ona razlika koju Real Madrid ne bi platio za realno obeštećenje bi završila u džepu Donaruminog menadžera. Mi bi kao klub taj novac makar reinvestirali u italijanski fudbal”, rekao je Fasone.

Komentari

avatar