Naslovna Jetset Miloš Teodosić se oprostio od momačkog života

Miloš Teodosić se oprostio od momačkog života

0

Miloš Teodosić će u nedjelju stati na ludi kamen sa Jelisavetom Orašanin, a prije dva dana se sa prijateljima oprostio od momačkog života u Drinskoj kući.

Košarkaš Miloš Teodosić organizovao je momačko veče daleko od Beograda, a za potrebe uživanja u još nekoliko dana slobode zakupio je cijelu luksuznu vilu na Drini. Kako Blic saznaje, kuća i imanje su bili pod nezapamćenim mjerama obezbjeđenja, čisto da nepozvani i neželjeni gosti ne bi mogli da svrate i pokvare slavlje.

Drinska kuća, kako se zove objekat, velelepna je građevina na obali ove rijeke. Urađena je u staklu, ima nekoliko nivoa i ogroman bazen i sve je bilo podređeno Teovim željama za slavlje tokom vikenda.

“Teo se odlično proveo sa prijateljima. On nije želio da mu iko pokvari momačko veče pa je angažovao obezbjeđenje. Pilo se i veselilo do kasno u noć, a svi gosti su bili odlično raspoloženi. Teovi drugari su za njega pripremili posebno iznenađenje ali ne mogu da vam otkrijem šta je u pitanju. On je sve vrijeme bio raspoložen i sve je proteklo u najboljem redu”, kaže za “Blic” dobro obaviješten izvor.

Teodosić je prije nekoliko dana stigao u Beograd, a prije nego što se odvojio od buduće supruge, svaki slobodan trenutak je provodio sa njom i njenim ljubimcem Ljubicom. Dok je Teo sa drugarima slavio, Jelisaveta je ostala u Beogradu i nije zapostavila poslovne obaveze. Ona je uveliko radila na predstavi koja je zaokuplja do vjenčanja.

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin reći će sudbonosno da u nedjelju u Beogradu. Za proslavu je rezervisan ekskluzivni restoran na Senjaku, a njegov kum će biti fudbaler Marko Pantelić, dok je Jelisavetina kuma njena drugarica iz školskih dana Dijana. Glumica je iznajmila agenciju koja će dekorisati restoran, a njena želja je da sve bude u bijeloj boji i sa mnogo cvijetnih aranžmana. Pozvano je oko 200 gostiju, među kojima su uglavnom mladi.

Komentari

avatar