Naslovna Jetset Severina: Ovo je kao rat u Bosni!

Severina: Ovo je kao rat u Bosni!

0

Severina za RTL iznijela teške optužbe na račun bivšeg – “htio je da proda slike našeg djeteta čim sam se vratila iz porodilišta”.

Pjevačica Severina Kojić gostovala je u emisiji “RTL Direkt” i prvi put javno progovorila o borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koju već godinama vodi sa bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Ona je, između ostalog, rekla da je godinama ćutala o odnosu sa ocem svog jedinog deteta, ali da je sada odlučila da progovori i to javno, jer ne može više da trpi aktuelnu situaciju.

“Ako pričamo o ravnopravnom roditeljstvu, oba roditelja moraju da učestvuju. Do treće godine, Milan nije vidio dijete 18 mjeseci, čak je i na sudu rekao da je mislio da u prvoj godini života, otac nije potreban djetetu. Kada sam riješila da odem iz te veze, rekli su mi da sam psihički zlostavljana, a on je prijetio da će mi zagorčati život. Rekao je da će mi oduzeti dijete, i da smo u Americi, da bi me ‘zgazio’,” rekla je ona.

Za dalje komplikacije, krivi sistem za koji kaže da je zakazao. Ali ostaje pri tome da Popović nije imao kontakt sa djetetom.

“Dok nije objavljeno da sam u novoj vezi, Popović nije zvao sina. Ni za ovaj, ni za prošli rođendan… Nije ga zvao ni večeras, a trebalo je. Neću ovim ja ostati bez djeteta, već dijete bez majke, 200 dana u godini.”

“Sudija je tražila da se dogovorimo oko vrtića, ja sam rekla da on pet mjeseci nije zvao dijete… Izbacila me je iz sudnice i donijela mjeru da dijete ne ide u vrtić. Tražila je dogovor roditelja koji ne mogu da se dogovore. To mi izgleda kao kad je počeo rat u Bosni, pa su govorili da se ne zna ko puca, a tu se vrlo jasno zna ko puca,” rekla je ona.

Severina je otkrila i potresan detalj – zbog stresa je izgubila dijete.

“Nije htio da vrati Aleksandra, nadležni su mi rekli da sama odem po njega. Otišla je majka jer sam ja tada išla na vještačku oplodnju…Vratio je dijete tek kada smo uključili policiju. Ja sam tada bebu izgubila zbog stresa, neću da izgubim ovo dijete”

Kada se Aleksandar rodio, Popović je navodno “komandovao” ljekarima.

“Bilo je problema zbog mojih godina, i doktor je odlučio da se porodim carskim rezom. On je vikao na ljekare, po njemu, morala bih prirodno da se porodim. Kad smo izašli iz bolnice, rekao je mom menadžeru da zove magazine i proda slike za 50.000 eura. Ja sam bila zgrožena, objasnila sam mu da mi nismo Bred Pit i Anđelina Džoli.”

Komentari

avatar