Naslovna Tenis Oglasio se i Beker: Imam da platim, naravno!

Oglasio se i Beker: Imam da platim, naravno!

0

Vest da je trenerski velikan i bivši trener Novaka Đokovića bankrotirao bila je vest dana. Evo šta on kaže o tome.

Reagujući na informaciju da je bankrotirao na zahtev privatne banke “Arbutnot Lejtam”, Boris Beker oglasio se na svom Twitter profilu i donekle objasnio situaciju.

Banka je podnela takav zahtev, jer joj čuveni teniser dve godine nije isplatio dug, za koji je utvrđeno da prevazilazi vrednost njegove imovinu.

Reagujući na tu vest, šestostruki grend slem šampion napisao je na društvenoj mreži da ima novca da “pokrije” ovaj minus i da to ne bi trebalo ni dovoditi u pitanje.

“Iznenađen sam i razočaran time što je Arbutnot Lejtam rešio da pokrene ove tužbe protiv mene. Tema spora je sporni kredit, koji je trebalo da potpuno otplatim za samo mesec dana! Razočaravajuće je što nije usvojen moj zahtev da današnje saslušanje bude odloženo”, počeo je Nemac.

Beker je tokom teniske karijere zaradio više od 25 miliona dolara, a razvod ga je navodno koštao oko 14,4 miliona.

“Moja zarada je dobro poznata i jasno je da imam sredstava da otplatim dug. Vrednost moje imovine daleko prevazilazi dug koji imam prema banci i nameravam da podnesem zahtev da se ova odluka smesta stavi na stranu”, dodao je on.

Bivši trener Novaka Đokovića naglasio je da će se sada usredsrediti na posao.

“Posvetiću punu koncentraciju trenutnim obavezama na Vimbldonu, Bi-Bi-Siju i drugim tržištima. Svojim fanovima, navijačima i pratiocima poručujem da iskreno zahvaljujem na podršci. U ovoj sam igri 32 godine i planiram da ostanem duže. Kao što kažu, u božijim rukama jednom si usred okeana ili ispred sudije… Život ide dalje”, dodao je Beker.

Komentari

avatar