Naslovna Muzika Kada je poginuo život im se pretvorio u pakao: Gdje su i...

Kada je poginuo život im se pretvorio u pakao: Gdje su i šta rade kćerka i žena Darka Radovanovića?

0

Popularni pjevač i njegov menadžer Aleksandar Milošević izgubili su živote prije 6 godina u saobraćajnoj nesreći. Darko je imao samo 36 godina, a za sobom je ostavio suprugu Mariju i kćerkicu Laru, koja danas ima 10 godina.

Pjevač je svojevremeno za Story izjavio da je od supruge imao podršku, pažnju i ogromnu naklonjenost.

Njihova ljubav počela je 2004. godine. Darko je prvi put morao da se pomuči da bi osvojio srce djevojke koja ga je fascinirala na jednom nastupu u njenoj rodnoj Sremskoj Mitrovici. Osvajao ju je šest mjeseci, a Maja je na kraju poklekla, dok se Darko šalio kako se upornost uvijek isplati.

Zbog Maje se Darko doselio u Sremsku Mitrovicu gdje ona ima svoj frizerski salon i gdje su njih dvoje osnovali svoje ljubavno gnijezdo.

Maja i Darko bili su beskrajno zaljubljeni, spremni da ulože i posljednji atom snage i kreativnosti da oduševe jedno drugo. Darko je uvijek govorio da Maja vodi glavnu riječ u njihovoj vezi, a potom i u braku.

– Samo da se ona ne ljuti. Neću da radim ništa što može da naljuti moju Maju – govorio je.

Kada je 11. juna na svijet došla njihova Lara, ponosni tata nije mogao da opiše sreću. Govorio je da je Lara naslijedila maminu lepotu, a tatin temperament i osmijeh.

Maja i Lara su se nakon tragične smrti supruga i oca potpuno povukle i dalje žive u Sremskoj Mitrovici, sa Marijinim roditeljima, jer je Maji bilo teško da živi u stanu koji je nekada dijelila sa pokojnim suprugom.

Nekoliko godina kasnije, Maja je istakla da je Darko svakodnevno prisutan u njihovim životima kroz pjesme i sjećanja i da ta rana nikada neće zarasti.

 

 

Komentari

avatar