Naslovna Ljubav & Sex Da li ste čuli za pozu “tigrov korak”?

Da li ste čuli za pozu “tigrov korak”?

0

Svaki pravi muškarac vodi računa o tome da njegova žena bude zadovoljna u krevetu. Ali to često nije lako raditi na duže staze, jer seks-poze brzo dosade, a trikovi se vremenom izližu.

Zato s vremena na vrijeme uvijek morate da smišljate nove i vruće seks poze, ne bi li ste ponovo uspjeli da dobijete njenu punu pažnju, a potom i vrisak zadovoljstva u spavaćoj sobi.

Imamo rješenje za vas – egzotičnu pozu pod nazivom “tigrov korak” koju definitivno treba da isprobate jer vaša djevojka neće ostati ravnodušna.

Evo šta sve treba da znate ne bi li došli do cilja, odnosno njenog eksplozivnog orgazma.

Kako se izvodi seks položaj Tigrov korak?

Tigrov korak je seks-poza kod koje žena klekne i rukama se nasloni na nadlaktice, a glavu spusti dolje tako da njena poza podsjeća na položaj tigrice za vrijeme parenja. Muškarac u nju prodire klečeći otpozadi tako što je uzima za bokove.

Kakve su prednosti ove poze?

Položaj je izuzetno erotičan, jer muškarac ima odličan pogled na seksi pozadinu, a uz to može da ima jednostavan pristup do njenog klitorisa, pa je tako za vrijeme trzanja može još dodatno stimulisati. Trzaji moraju da budu što snažniji i brži, što svakako zavisi od izdržljivosti muškarca, kako biste zaista opravdali njegov naziv Tigrov korak.

Kako taj položaj dodatno možemo da učinimo još boljim?

Budući da se u tom položaju žena naginje na nadlaktice, muškarac ne mora da se brine da će je svojom težinom previše pritiskati. Stoga ruke može da koristi i za stiskanje grudi ili milovanje njenih leđa, koja su usput rečeno omiljena erogena zona kod žena. Nježnim dodirima po leđima ćete ženu dodatno uzbuditi.

Komentari

avatar