Naslovna Košarka Suad: Čeka nas sezona velikog rada i dobre košarke

Suad: Čeka nas sezona velikog rada i dobre košarke

0

Jedan je od najborbenijih igrača, pravi lider i vođa ekipe, uvijek daje svoj maksimum, a juče je produžio ugovor Suad Šehović će i naredne dvije godine nositi dres Budućnost Volija, saopštio je crnogorski šampion. Kapiten će u Podgorici ostati najmanje do 2019. godine, a član ekipe iz Njegoševog parka je od 2013. godine.

“Razgovor je trajao vrlo kratko. Predsjednik, trener i ja smo se brzo dogovorili i na obostrano zadovoljstvo produžili saradnju” rekao nam je juče crnogorski reprezentativac. “Zahvalan sam što mi je klub pružio priliku, a i zadovoljan sam što sam opravdao očekivanja. Dogovor je pao u par minuta. Bilo je razgovora sa novim trenerom o sezoni i očekivanjima”.

Na predstavljanju Aleksandra Džikića prije dva dana javnosti je poslata poruka o nekoj novoj eri našeg najvećeg kluba. Odrađena je reorganizacija kluba, posebna pažnja je posvećena mlađim kategorijama, a okosnicu ekipe u sezoni koja slijedi će činiti domaći igrači.

“Novi trener je potpisao na dvije godine. Kontinuitet će biti jako bitan. U fokusu će biti crnogorski mladi igrači i oni će sigurno imati veću ulogu nego do sada. Biće ovo sezona puna rada i dobre košarke. Nadam se da će mladi igrači, zajedno sa nama starijima iznijeti jednu dobru sezonu”, istakao je kapiten Budućnost Volija koji je prošle sezone u ABA ligi prosječno bilježio 9,2 poena po meču.

Čelnici Budućnosti su već krenuli u realizaciju plana, razgovaralo se sa nekim crnogorskim igračima, a prema riječima starijeg od braće Šehović takav sistem je pun pogodak.

“To je sjajan plan. Većina igrača potpisuje ili će potpisati na dvije godine i to je mnogo bitno, da ne bi dolazili u situaciju da svake godine pravimo novu ekipu. Ima tu mnogo pozitivnih stvari. Raduje me što će biti više crnogorskih igrača i reprezentativaca”, poentirao je Suad Šehović.

Trener Aleksandar Džikić, Danilo Nikolić, Suad Šehović… Budućnost Voli polako počinje da sklapa ekipu za narednu sezonu. Narednih dana bi trebalo da još nekoliko igrača produži ugovor. Takođe, čeka se dogovoro Nikole Ivanovića i AEK-a koji koči povratak mladog plej mejkera u Njegošev park.

Komentari

avatar