Naslovna Tehnologija Daš 1.000 € za telefon i instaliraš – OVO?!

Daš 1.000 € za telefon i instaliraš – OVO?!

0

Apple je napravio pometnju svojim iPhone X smartfonom. Ovaj iPhone je drugačiji od svih telefona koje smo videli u Apple ponudi, ali i od konkurencije. Nudi nov način upravljanja funkcijama i ima prepoznatljivo isečen ekran, u koji je smešten Face ID sistem, sa mikrofonom i seli kamerama.

I upravo je u tome čar ovog uređaja, a neki pokušavaju to da mu oduzmu.

Ko je kriv za bizaran iPhone X problem?!
AppStore je upravo odobrio aplikaciju koja u potpunosti skriva „isečak“ o kojem smo pisali i ekran iPhone X smartfona oko njega čini neupotrebljivim. Jednostavno, taj deo ekrana ostaje zatamnjen i upotrebljiva površina displeja „spušta“ se ispod linije u kojoj su smeštene kamere i Face ID sistem.

Iako Apple smatra da bi proizvođači aplikacija što pre trebali da prilagode svoje proizvode novom ekranu iPhone X uređaja i da nikako ne ukidaju nov način upotrebe, koji iPhone X ima, ipak je odobreno korišćenje aplikacije „Notch Remover“ kroz zvaničan AppStore.

Izgleda da je „hejt“ Apple korisnika zbog novog izgleda ekrana toliki da je i Apple popustio ili jednostavno želi da vidi da li će i koliko aplikacija biti popularna.

Odreknite se kafe i eto vam iPhone X
Pitamo se samo, zašto je neko dao 1.000 evra ili više za iPhone X, ako ne želi da koristi sve ono što taj model pruža?! Šta vi mislite o svemu ovome?

Komentari

avatar