Naslovna Politika Verbalni duel grupe građana sa opozicijom, Bečića nazvali “voštanom figurom”

Verbalni duel grupe građana sa opozicijom, Bečića nazvali “voštanom figurom”

0

Početak sastanka lidera “Građanske opozicije” obilježio je verbalni duel sa grupom građana, koji su lidere opozicije vrijeđali i pitali ih zašto troše pare, a ne rade ništa.

Nekoliko građana koji su se predstavili kao “Neformalni građanski blok” pitali su lidere partija što su učinili do sada, da li su novac koji primaju, a ne rade, mogli dati za izgradnju vrtića ili neke škole.

Za lidera Demokrata Aleksu Bečića su imali posebnu poruku. Jedna od građanki mu je poručila da je “voštana figura”.

Prvi je stigao lider SDP Ranko Krivokapić, i odmah su ga okupljeni građani pitali: Što si uradio da bi zaradio platu koju primaš.

Krivokapić se branio pričom da rade sve što je u njihovoj moći da nešto promijene, da se bore na političkom polju, da obilaze građane. Nakon ponovljenog pitanja da kaže što je uradio, Ranko im je poručio da pitaju DPS. Ovo je razbjesnjelo nekoliko okupljenih građana, koji su u glas vikali da su njega pitali i da od njega očekuju odgovor.

Na red je došao lider URA Dritan Abazović koga su pitali da li se od para koje uzimaju za nerad mogao izgraditi vrtić, škola.

Abazovića su pitali i da li se zalaže za prelaznu vladu, na što je imao jasan odgovor: NE!

Ista pitanja su uslijedila i za lidera Demokrata Aleksu Bečića, ali on na njih nije odgovarao. Nakon što se uputio ka sjedištu Demosa, iz mase je neko uzviknuo: Nema odgovora, on je voštana figura!

Komentari

avatar