Naslovna Politika DPS Mojkovac poručuje da Ašanin nema ni partije, ni prijatelja

DPS Mojkovac poručuje da Ašanin nema ni partije, ni prijatelja

0

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista u Mojkovcu danas je saopštio da su stanovnici tog mjesta, ugledni domaćini, imali juče priliku da pročitaju esej samozvanog magistra Ivana Ašanina,čovjeka koji u tom gradu važi za prolaznika bez partije, druga i prijatelja.

U DPS-u ističu da, s obzirom da Ašanina ni najbliži ne razumiju, ne čudi što je većini Mojkovčana ostala nepoznanica šta je autor maturskog eseja zapravo htio reći.

“Kada je govorio o Podgorici, da li je možda mislio na to što je najprije za sebe obezbijedio lokaciju u Rogamima? Kada je aludirao na kupovinu diploma van crnogorskih granica, da li je na umu imao način na koji je svoju stekao? Da li je spomenuvši tužilaštvo mislio na dokumentaciju o prodaji državnog zemljišta bez saglasnosti Skupštine Opštine i svoju nečasnu ulogu u ovoj nelegalnoj radnji”, upitali su iz DPS-a.

Oni su skrenuli pažnju, kako su rekli, lažnom magistru da njegov pokušaj da plasiranjem kleveta i uvreda, nanese štetu Demokratskoj partiji socijalista predstavlja samo lošu kopiju već dovoljno lošeg originala.

“To što idolopoklonički ponavlja floskule Lažnog cara Alekse Malog, čini ga još manjim od njegovog novog uzora.
Gospodine, lažni magistre, samo nam vi nemojte govoriti kako i šta treba raditi, jer još pamte Mojkovčani kako ste u zanosu svoje kratkotrajne funkcije u Direkciji za saobraćaj, demonstrirali svu svoju odgovornost, kompetenciju i stručnost”, poručili su iz DPS-a.

Dodaju da Ašanin i njegova družina mogu izmišljati, klevetati ih i histerično optuživati.

“Ali vama, vašoj družini iz partije od pola mandata, četničkim vojvodama, hipnotisanim i nadasve zaigranim pripravnicima, obećavamo da ćemo 26. novembra biti stožer jedinstva, pobjedničkog duha i energije, te da ćemo u naredne četiri godine činiti Mojkovac još boljim, kvalitetnijim i ljepšim mjestom za život svih Mojkovčanki i Mojkovčana”, saopšteno je iz lokalnog odbora DPS.

Komentari

avatar