Naslovna Jetset POJAVIO SE NOVI OČEVIDAC! Vidio pjevačicu samo dva sata prije zločina: JELENA...

POJAVIO SE NOVI OČEVIDAC! Vidio pjevačicu samo dva sata prije zločina: JELENA SE PRIJE UBISTVA SVAĐALA SA MILOŠEM!

0

Jelena Marjanović se na dan ubistva, 2. aprila 2016, oko 14.30, na putu pored nasipa u Borči žestoko svađala sa mlađim muškarcem koji neodoljivo podsjeća na njenog djevera Miloša Marjanovića! Poslije silnog ubjeđivanja, Jelena je ušla u auto tog muškarca i oni su se odvezli u pravcu Borče. Dva sata kasnije Jelena je ubijena! Sve ovo tvrdi novi svjedok, očevidac koji se krajem septembra javio direktoru Centra za forenzička istraživanja (CFI) Nenadu Šipki. Šipka je po nalogu Jelenine porodice radio na istrazi zločina.

Iskaz novog očevica posebno je interesantan jer je u direktnoj suprotnosti sa iskazom uhapšenog Zorana Marjanovića. On, naime, tvrdi da je Jelena 2. aprila 2016. preko cijelog dana bila sa njim i sa kćerkom Janom i da je ubijena nakon što je otišla da džogira na nasipu, negdje poslije 16 časova.

Očevidac, koji nije želio da mu se objavi ime, tvrdi da je Jelenu vidio 2. aprila 2016, između 14 i 14.30, kako sama trči glavnim putem, kojim ide gradski prevoz i koji je paralelan sa stazom na nasipu.

– Prošla je pored mene i skrenulo mi je pažnju to što je bila lijepa i zgodna. Tad sam uvidio da se raspravlja sa jednim mlađim muškarcem, koji je vozio pored nje crveni auto japanskog ili korejskog proizvođača… – doslovce je ispričao očevidac, čiji je iskaz snimljen i dokumentovan.

Prema njegovim riječima, Jelena se žestoko raspravaljala sa tim mladićem.

– Vikala je: `Pusti me, bre! Neću da uđem u auto! Ostavi me na miru! Pusti me! ` Taj mladić, koji je u krilu držao bijelu pudlu, ubjeđivao ju je da uđe u auto i ona je na kraju pristala. Potom su se odvezli u pravcu Borče i više ih nisam vidio… Međutim, poznajem još jednu osobu, koja živi pored nasipa. Ta osoba mi je ispričala da je malo prije toga na nasipu, pored smetljišta, vidjela mladića koji potpuno odgovara opisu onog kog sam ja vidio, a koji je odvezao Jelenu. Taj mladić je imao crne naočare i stajao je neko vrijeme na nasipu, a zatim je otišao… – kazao je ovaj svjedok.

Direktor CFI Nenad Šipka kaže da ne poznaje ovog svjedoka i da se samo telefonom čuo s njim, ali da je cijeli razgovor snimio.

– Zato ne mogu da tvrdim da je iskaz ovog čovjeka autentičan, ali smatram da bi policija i tužilaštvo svakako trebalo da to ispitaju. Pitao sam tog čovjeka i zašto ta svoja saznanja o Jeleni Marjanović nije proslijedio policiji, a on mi je odgovorio da im ne vjeruje, da godinu i po dana razvlače taj slučaj i da se sve malo “razdrmalo“ tek kad je naš Centar za forenzička ispitivanja izašao u javnost sa svojim zaključcima – objasnio je Šipka.

(Informer)

Komentari

avatar