Naslovna Jetset OBIČAN NAROD OVE PARE NE ZARADI ZA ŽIVOTA, A NEKO IH ZARADI...

OBIČAN NAROD OVE PARE NE ZARADI ZA ŽIVOTA, A NEKO IH ZARADI ZA JEDNU NOĆ! VRTOGLAVI skok HONORARA, a sve više siromašnih na Balkanu!

0

Trgovi, hoteli, klubovi – gdje god da nastupaju za najluđu noć, poznati izvođači sa zadovoljstvom “trljaju ruke“.  Svake Nove godine, njihovi honorari su glavna tema, a ko će koliko zaraditi ove godine? Kurir Stars otkrio je samo neke od honorara za “čarobnu noć“, a postavlja se pitanje kada se dogodio ovoliko skok “cijena“?

Ceca Ražnatović nastupiće u Banjaluci i za to uzeti čak 50.000 eura.

Istu cifru zaradiće i Željko Joksimovićnastupajući na Jahorini, kao i Zdravko Ćolićkoji ove godine nastupa u Sarajevu.

Ana Nikolić prekida porodiljsko bolovanje kako bi nastupila u jednom beogradskom hotelu i to naplatila 25.000 eura. I njena koleginica Jelena Rozga će na istom mjestu uzeti istu cifru.

Stefan Đurić Rasta, Anin bivši muž, nastupiće u jednom klubu u Švajcarskoj za vrtoglavih 35.000 eura, dok će njegova koleginica Dara Bubamara u istoj zemlji zaraditi nešto manje – 20.000.

Aca Lukas će i ove godine sa Beograđanima ući u Novu godinu i za to uzeti 50.000 eura.

Dino Merlin će uveseljavati publiku u Dubrovniku i to naplatiti debelo – 80.000 eura.

Ako je verovati navodima, rekorder ove godine je najveća jugoslovenska zvijezda Lepa Brena, koja će zaraditi ni manje ni više nego 100.000 eura.

Naravno, podrazumijeva se da najveće zvijezde na Balkanu zarade veliki novac za najluđu noć, ali postavlja se pitanje koliko su ove cifre realne, uzmemo li u obzir za koliko ljudi novca mjesečno rade.
(Espreso.rs)

Komentari

avatar