Naslovna Fudbal Mesijeva bezdušna poruka Abidalu

Mesijeva bezdušna poruka Abidalu

0

Bivši fudbaler Barselone Erik Abidal otkrio je kako je ga je Lionel Mesi razočarao u vrijeme dok se Francuz borio sa karcinomom.

Abidal je 2011. obolio od raka i nikada se više nije bavio fudbalom.

Bivši reprezentativac Francuske je ovu tešku bolest uspio da da pobijedi i u intervjuu za lokalne medij otkrio je da je u najtežim trenucima dobijao i neke neljudske poruke.

“To je bol koju će se cijelog života sjećati. Bilo je nepodnošljivo kao kad te neko bode nožem. Kada mi je doktor rekao da moram na još jednu operaciju, bio sam srećan. Takvu patnju ne bih poželio nikome”, rekao je Abidal i otkrio čija ga je poruka šokirala.

‘Bio sam baš mršav i uoči utakmice napravio sam video poruku i poslao je saigračima da bih im dao podršku. Da li znate što mi je Mesi na to rekao? Da im više ne šaljem takve stvari jer im štete. Ja to nijesam tako vidio, htio sam da ih odbranim, ali su mi rekli da me vide kao kostura i to ih uznemiruje”.

Bivši reprezentativac Francuske poslije Barselone igrao je još za Monako i Olimpijakos, ali nikad više nije na istom nivou i penzionisao se 2014.

Komentari

avatar