Naslovna Ljubav & Sex Igrice koje će osigurati strastveni seks

Igrice koje će osigurati strastveni seks

0

Ponekad je vrijeme za promjene ili jednostavno za isprobavanje nekih novih stvari. Pružite priliku jednoj od ovih seksi igrica i upoznajte sasvim novu stranu svog partnera, piše Cosmopolitan.hr

Zamjena odjeće

Da, zvuči smiješno i to je upravo ono što bi trebalo biti. Pružite jedno drugome lagani striptiz, a zatim obucite njihovu odjeću. Najzabavniji dio, ne sumnjamo, krije se u donjem vešu!

Igra uloga

Doktor i medicinska sestra ili razbojnik i seksi policajka? Budite maštoviti i na trenutak zamislite da ste neko drugi. Za vrijeme glume, pokušajte partnera zavesti i nagovoriti na seks što neće biti jednostavno s obzirom na vaše „profesionalne odnose“. Jednom kad dođe do seksa, on će biti uzbudljiv i drukčiji baš poput vas.

Seksi pitanja

Za najbolje rezultate, odaberite intimno, mračno mjesto. Dok uživate u društvu jedno drugoga, postavljajte seksi pitanja koja inače nikad ne bi postavili – o maštama i željama, a odgovori, dok god su iskreni, zasigurno će igru u jednom trenutku pokrenuti s riječi na djelo.

Masaža

Stvorite pravu opuštajuću atmosferu uz svijeće i laganu muziku i prepustite se užitku masaže. Izmasirajte jedno drugo uljima za masažu nakon čega se možete zajedno istuširati. Ovom jednostavnom igrom zajedno ćete se opustiti, ali i sigurno upustiti u strastveni seks.

Omiljeni likovi erotske knjige

Naiđete li na likove koji vam se posebno sviđaju u nekoj erotskoj priči, probajte čitati najdraže dijelove jedno pred drugim. Zatim, pogađate, odglumite dijelove u kojemu učestvuju oba lika.

Komentari

avatar